Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Sevgili Anne-Babalar,

Türkiye’ de eğitim  sektörünün  lider ve öncü kurumları arasında  yer alan Bahçeşehir kolejleri anaokulundan üniversiteye  kendi alanlarında artık  bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Bahçeşehir Kolejleri olarak  her öğrencinin içindeki  cevheri   keşfetmeyi hedefleyerek  çocuklarımızın farklılıklarını  tespit edip  onları sadece sınava değil hayata da hazırlamayı kendimize ilke edindik .Okul başarısı her öğrenciyi kendi yetenekleri doğrultusunda  başarıya ulaştırabilmektir.

Çocuklarımızı 21. Yüzyıla hazırladığımız bilişim çağında  hedefimiz  ; en az 1 yabancı dil bilen , çağdaş teknolojiye hakim , kendi kültürünü özümsemiş  , farklı kültürlere saygılı  , sosyal sorumluluk  bilinci gelişmiş , nitelikli  “Dünya İnsanları” yetiştirebilmektir.Bu konuda en büyük desteğimiz siz “Anne – Babalar”sınız. Unutulmamalıdır ki  okul- öğrenci – aile üçgeni ne kadar güçlü olursa hedeflere ulaşmak o kadar kolay olacaktır.

Bizleri daha iyi tanıyabilmeniz öğrenci, öğretmen ve velilerimizle oluşturduğumuz bu sevgi ve çağdaş eğitim ortamını daha yakından görebilmeniz için sizleri de okulumuza bekleriz.

Selahattin Demirel
Diyarbakır Bahçeşehir Anaokulu Kampüsü